Hydraulhammare 95 kg - S30

Denna smidiga hydraulhammare passar på grävmaskiner i storleken 1-3 ton. De är utrustade med S30 fäste. S30 fästet finns två bredder, 150 mm och 180 mm. Vi har Epiroc EC40T i båda bredderna. Kolla vad du har på din maskin innan du bokar. Den behöver ett oljeflöde på 15-35 liter/min. Spettdiameter är 42 mm. Totallängden är 96 cm

Fakta

Årsmodell
Maskinstorlek/fästestyp
1-3 ton / S30
Vikt
95
kg

Be om en offert.

Behöver du hjälp? Kontakta oss på 010-140 11 10

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Nu blev det fel! Prova att skicka formuläret på nytt.

Mer information

Ingen maskin blir bättre än dess redskap. Vi kan erbjuda ett brett program av utrustning till entreprenadmaskiner. Till grävmaskiner har vi hammare sorteringsgripar, timmergripar, betongpulveriserare, kombisaxar mm. Till hjullastare har vi kranarmar, plogar återfyllnadsskopor mm och till teleskoplastare har vi vinschar, personkorgar och kranarmar. Vi har utrustning för maskiner i storleken 3 – 40 ton. Om redskapen ska nyttjas på er egen maskin tillkommer kostnaden för ev. anpassning av nya slangar och kopplingar samt flödesmätning och tryckjustering av maskinen. Låter det krångligt så ingår anpassningskostnaden om du samtidigt hyr maskinen från oss.

  • Våra maskiner kan hyras på kort eller lång tid till konkurrenskraftiga priser.
  • Vi erbjuder förmånliga transporter över hela Sverige.
  • Stort utbud av redskap för just dina behov.
  • Egen serviceorganisation säkerställer hög driftsäkerhet.
  • Modern och svenskanpassad maskinpark som uppfyller alla gällande miljökrav.

Hyr redskap och tillbehör tillsammans med en maskin från oss så får du ännu bättre priser

Priserna för varje produkt gäller vid hyra av lösa redskap utan maskin. Hyr du maskin samtidigt så erbjuder vi dig mycket förmånliga rabatter på alla tillbehör.

Passar till följande maskiner