Våra servicetjänster

MODERN VERKSTAD

Om vår verkstad

Arema Rental har en modern verkstad på 400 kvm där vi kan utföra en mängd olika uppdrag. Den är utrustad med en 10 tons travers. Vi utför reparationer och service på alla typer av entreprenadmaskiner. I första hand tar vi hand om våra egna maskiner men vi kan även under vissa  perioder av året även hjälpa er med er egna maskin.
I vår verkstad så jobbar det 4 killar med lång erfarenhet av maskiner som alltid ser till att våra maskiner håller en mycket hög standard. Vi reparerar och underhåller våra maskiner enligt fabrikanternas rekommendationer så att ni som hyreskund kan vara säker på att ni får största tänkbara tillgänglighet. Genom att hyra från oss så kan ni  koncentrera er på att utföra ert uppdrag och behöver inte tänka på annat än att utföra daglig tillsyn. Resten tar vi hand om. Tryggt och enkelt!

Utrustning

Vi anpassar och utrustar även hyresmaskinerna efter det uppdrag som ska utföras, tex så monterar vi olika typer av rivningstillbehör såsom hydraulhammare, betongsaxar och rivningsgripar och andra typer av hydrauliska verktyg.
Just för denna typ av redskap så är det mycket viktigt att kopplingar är av rätt typ och att tryck och flöde justeras in korrekt på maskinen, annars finns det risk att redskapet eller maskinen skadas. Är det så att du endast hyr ett redskap av oss så hjälper vi dig att justera och anpassa maskinen efter redskapet.

Kvalitet

Vid alla hyror så dokumenterar vi in och utleveranser digitalt. Till vår hjälp använder vi verktyget Checkproof. Genom denna kvalitetskontroll kan du som hyr av oss känna dig trygg att maskinerna är noggrant kontrollerade gällande funktion och säkerhet. All avvikelserapportering sker också med hjälp av Checkproof. Vi har även digital fjärravläsning från alla maskiner så att vi vet när det är dags att serva dem eller utföra uppdateringar.

Fältjobb

Behöver serviceuppdragen utföras i fält så har vi 4 stycken servicebilar inkl en med kran. Vårt geografiska täckningsområde är normalt Stockholm och Uppsala län men vi gör även uppdrag från Gävle i norr till Nyköping i Söder och bort mot Västeråsområdet. Står maskinen på annan ort i Sverige så har vi ett brett kontaktnät med verkstäder över hela Sverige.

Övriga tjänster

Vi har, förutom verkstaden, en fin tvätthall som uppfyller alla miljökrav. Där kan vi tvätta fordon upp till 15 m längd. Där kan vår erfarna tvätt- och rekond-killar ta hand om din maskin eller lastbil.
I anslutning till verkstaden ligger även vår slangverkstad där vi erbjuder hela Hydroscand’s sortiment varav det vanligaste kopplingarna har vi direkt på hyllan. Där kan vi tillverka hydraulslangar upp till 1 1/4” storlek samt erbjuda oljor, smörjmedel och andra förbrukningsartiklar till försäljning.
Dessutom så säljer, monterar och kalibrerar vi alkolås/alkotestare från Dräger.
Behöver du brandbesikta din maskin för att klara försäkringsbolagens krav? Vi utför besiktningar enligt SBF127. Vi kan även åtgärda eventuella anmärkningar. Ring oss och boka en tid.

Arema Rental - ServiceArema Rental - Verkstad
Genom att klicka på “Tillåt Cookies”, godkänner du att att vi använder cookies på sidan för att förbättra sidans navigering och analysera sidans användning och förbättra marknadsföringen.
Läs vår Dataskyddspolicy för mer information.