Hyra Bandgrävare

Visa filter
Dölj filter
Svart ikon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bandgrävare

Vi har alla typer av bandgrävare. Från 1- 37 ton

Minigrävare och små bandgrävare 1-9 ton

passar fint vid mindre entreprenadjobb, kabelschakter, mindre husgrunder, dikningsjobb mm. En kompakt maskin som är mångsidig och effektiv för sin storlek. Maskinerna är alltid utrustade med AC och proppstyrd rototilt, självklart ingår en skopa. Fler skopor finns som tillval. Hammare finns som tillval.

Mellanstora bandgrävare 10-17 ton

Passar fint vid små till mellanstora entreprenader, grundarbeten mm. En väldigt populär storlek med mycket fina prestanda till ett kompakt format. Maskinerna är alltid utrustade med AC, dieselvärmare och proppstyrd rototilt och självklart ingår en skopa. Fler skopor finns som tillval. De kan också utrustas med sorteringsgrip eller hydraulhammare. Centralsmörjning är standard.

Stora bandgrävare 18-37 ton

Passar fint vid mellanstora till större entreprenader, vägbyggen, stora grundarbeten, rivningsjobb, jordschakter. Maskinerna upp till 25 ton är utrustade med AC, dieselvärmare och proppstyrd rototilt och självklart ingår en skopa. Fler skopor finns som tillval. De större har hydraulisk planerskopa och/eller schaktskopa. De kan också utrustas med sorteringsgrip, hydraulhammare, skrotsax, betongpulveriserare. Centralsmörjning är också standard i denna storlek.