Rosersberg, Märsta
No items found.

Maskinuthyrning Rosersberg, Märsta

Söker du högkvalitativa entreprenadmaskiner för uthyrning i Rosersberg, Märsta? Då har du kommit till rätt ställe! Vår professionella maskinuthyrningstjänst i Rosersberg erbjuder en omfattande flotta av tunga entreprenadmaskiner för alla dina bygg- och konstruktionsbehov.

Vår depå i Rosersberg är för närvarande den uthyrningsdepå som ligger längst norrut men vi täcker trots det hela mellersta och norra Sverige. Detta genom ett väl utbyggt servicenätverk av lokala verkstäder som hjälper oss med service och reparationer.

Detta för att du som kund ska känna dig trygg att hyra av Arema Heavy Rental oavsett var du befinner dig. Hos Arema Heavy Rental i Rosersberg hjälper vår sälj och uthyrningsavdelning dig i valet av uthyrningsmaskin så att du får rätt maskin till ditt jobb.

I Rosersbergs depån finns ett 80-tal maskiner i storlekarna 3–38 ton. Till maskinerna har vi även ett stort utbud av redskap. Vi har även sorteringsverk i storlekarna 15–30 ton. Vår välutrustade 450 kvm stora verkstad är anpassad för tunga maskiner med 9 m i takhöjd och en 10 tons travers.

Fortsättningsvis så har vi också en tvätthall som uppfyller alla miljökrav så att vi alltid kan lämna ut rena och rekondade maskiner till våra kunder. För all dokumentation så använder vi det digitala verktyget Checkproof.

Vid vår verkstad så har vi även en slangverkstad där vi kan tillverka hydraulslang från 1/8” till 1 ½”. I slangverkstaden säljer vi även smörjoljor, glykol och annat kem från Motorex samt säljer och kalibrerar alkotestare från Dräger.

Behöver du marknadens bästa miljöbränsle till dina maskiner. Hos oss kan du köpa Ecopar från vår tankstation. Till sist, ingen verkstad är bättre än dess mekaniker. Hos oss i Rosersberg jobbar fyra duktiga mekaniker med lång erfarenhet av tunga entreprenadmaskiner.

De sköter all tvätt, service och reparationer och de har fyra servicebilar som gör att de snabbt kan åka ut i fält utifall någon hyresmaskin behöver assistans.

Vi har stor förståelse för att varje projekt är unikt och kräver rätt maskin för att uppnå framgång. Därför erbjuder vi en bred variation av entreprenad- och anläggningsmaskiner som kan hantera allt från mindre anläggningsarbeten till storskaliga byggprojekt.

Med vårt stora sortiment kan vi säkerställa att du hittar den perfekta maskinen för ditt nästa projekt.

Vad skiljer oss från våra konkurrenter inom uthyrning av maskiner i Rosersberg, Märsta och Upplands Väsby med omnejd?

För det första, vår prioritet är att erbjuda entreprenadmaskiner av högsta kvalitet. Vi investerar kontinuerligt i vår maskinpark för att säkerställa att du får tillgång till de senaste och mest pålitliga maskinerna på marknaden.

Dessutom genomgår alla våra maskiner regelbundna kontroller och underhåll för att garantera bästa möjliga prestanda och driftsäkerhet. Vi vet också att tid är pengar inom byggbranschen.

Därför erbjuder vi snabb och smidig maskinuthyrning i Rosersberg och vi säkerställer alltid att våra kunder får en förstklassig kundservice.

Vårt erfarna team kommer att hjälpa dig att välja rätt maskin för ditt projekt och vi erbjuder även teknisk support och expertrådgivning under hela uthyrningsperioden.

Och det bästa av allt är att vi alltid tillhandahåller högkvalitativa entreprenadmaskiner för uthyrning till mycket bra priser. Allt detta gör oss till det bästa valet inom maskinuthyrning i Rosersberg, Märsta och Upplands Väsby med omnejd!

Så varför vänta? Kontakta oss idag på 08-600 70 72 för mer information hur vi kan hjälpa dig att få tillgång till de bästa entreprenadmaskinerna för ditt nästa projekt. Vi på Arema Heavy Rental ser fram emot att vara din pålitliga partner inom maskinuthyrning i Märsta, Rosersberg och Upplands Väsby området!

Kontakta oss

Järngatan 10
195 72 Rosersberg
Växel:
08-600 70 70
rosersberg@arema.se
Uthyrning:
08-600 70 72
hyra@arema.se
Ekonomi:
08-600 70 74
faktura@arema.se
Verkstad:
08-600 70 75
service@arema.se

Medarbetare i

Rosersberg, Märsta

Hubbe Wållgren

Hubbe Wållgren

Depåchef
Rosersberg, Märsta
08-600 70 72
Skicka e-post
Jari Koskela

Jari Koskela

Säljare
Rosersberg, Märsta
073-982 19 89
Skicka e-post
Per Åkerhielm

Per Åkerhielm

Säljare
Rosersberg, Märsta
073-982 19 81
Skicka e-post
Anders Boman

Anders Boman

VD Arema Heavy Rental Öst
Rosersberg, Märsta
Ledning/ekonomi
070-249 61 30
Skicka e-post
Linda Sidfäldt

Linda Sidfäldt

Ekonomi & administration Region Öst
Rosersberg, Märsta
Ledning/ekonomi
073-982 01 66
Skicka e-post
Timmy Halve Strandberg

Timmy Halve Strandberg

Mekaniker
Rosersberg, Märsta
073-982 19 98
Skicka e-post
Axel Jelinek Boman

Axel Jelinek Boman

Mekaniker
Rosersberg, Märsta
073-982 19 30
Skicka e-post
Richard Gineman

Richard Gineman

Mekaniker
Rosersberg, Märsta
073-982 15 12
Skicka e-post
Jacob Åhlander

Jacob Åhlander

Mekaniker
Rosersberg, Märsta
073-982 19 97
Skicka e-post