Yanmar SV18

SV18 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras på ett släp. Genom sin stabilitet och styrka kan den arbeta effektivt oavsett arbetets svårighetsgrad. SV18 lämpar sig för en lång rad användningsområden, till exempel renovering i stadsmiljö, anläggningsarbeten eller landskaps arbeten. Bandvagnen är hydrauliskt justerbar mellan 98 cm till 132 cm och med infällda schaktbladsvingarna så kommer du in på verkligen trånga arbetsplatser. Med tiltmellandelen så kan du tilta 2 x 45 grader med alla skoporna.

Maskinfakta

Varumärke
Yanmar
Svart pil som pekar snett uppåt till höger
Årsmodell
Högsta lasthöjd
cm
Effekt (hk)
13
Chassityp
Bandtyp
Gummilarv
Lyfthöjd
cm
Lyftkapacitet
kg
Miljöklass
Steg
5
Fästestyp
S30 180 mm
Grävdjup
258
cm
Räckvidd
395
cm
Vikt
1975
kg
SRA-kod
211311
Bredd
98
cm
Längd
366
cm
Höjd
228
cm
Statisk linjelast fram
kg/cm
Tipplast
kg
Valsbredd
cm
Centrifugalkraft fram
Kapacitet
PDF icon
Ladda ner dokument

Inkluderat i hyrpriset

Tiltmellandel, schaktskopa, planerskopa, kabelskopa

Be om en offert pris på hyra

Behöver du hjälp? Kontakta oss på 010-140 11 10

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Nu blev det fel! Prova att skicka formuläret på nytt.

Mer information

För effektiv materialhantering på byggen så har vi teleskoplastare. Vi har teleskoplastare med lyfthöjder från 6 till 18 meter. Lastkapacitet 2,5 ton till 4 ton. Gaffelställ ingår alltid. Annan utrustning kan fås som tillval. Populära tillval är skopa, kranarm och 2-4 meter bred personkorg som lastar 365 kg

Den riktiga mångkonstnären på bygget. Flyttar jord och grus, fungerar som kran, utför lastning och lossning av gods, fungerar som arbetsplattform. Möjligheter är många för denna typ maskin. Vi har maskiner från 18 till 25 meters lyfthöjd med en lastkapacitet på 4-5 ton. Vi kan även vid längre uthyrningar ordna fram andra maskiner med ökad kapacitet. Då med lyfthöjder upp till 32 meter och 5,5 tons lastkapacitet. Gaffelställ och radiostyrning ingår alltid. Populära tillval är skopa, kranjibb, kranvinschar och 2-4 meters personkorg som lastar 365 kg.

Passar fint vid mellanstora till större entreprenader, vägbyggen, stora grundarbeten, rivningsjobb, jordschakter. Maskinerna upp till 30 ton är utrustade med AC, dieselvärmare och proppstyrd rototilt och självklart ingår tre skopor (Schakt-, planer-, kabel-skopa) Fler skopor finns som tillval. Från 35 ton är det hydraulisk planerskopa och schaktskopa som medföljer. De kan också utrustas med sortering eller rivningssgrip, hydraulhammare, skrotsax, betongpulveriserare. Centralsmörjning är också standard i denna storlek. Maskinstyrning med GPS (3D) är ett populärt tillval på dessa maskiner.

Passar fint vid små till mellanstora entreprenader, grundarbeten mm. En väldigt populär storlek med mycket fina prestanda till ett kompakt format. Maskinerna är alltid utrustade med AC, dieselvärmare och proppstyrd rototilt och självklart ingår tre skopor (Schakt-, planer-, kabel-skopa). Fler skopor finns som tillval. De kan också utrustas med pallgaffel, grip eller hydraulhammare. Centralsmörjning är standard. Maskinstyrning 2D eller 3D med GPS finns som tillval på flera modeller.

Bandgrävmaskin 1-3 ton...
Passar fint vid mindre entreprenadjobb, kabelschakter, mindre husgrunder, dikningsjobb mm.

En kompakt maskin som är mångsidig och effektiv för sin storlek. Maskinerna är alltid utrustade med AC och proppstyrd rototilt, självklart ingår en skopa. Fler skopor finns som tillval. Pallgaffel, hydraulhammare och grip  finns som tillval. Maskinstyrning 2D finns som tillval på några av de större modellerna.

Varför hyra från Arema Heavy Rental?

Passar fint vid mindre entreprenadjobb, kabelschakter, mindre husgrunder, dikningsjobb mm. En kompakt maskin som är mångsidig och effektiv för sin storlek. Maskinerna är alltid utrustade med AC och proppstyrd rototilt, självklart ingår en skopa. Fler skopor finns som tillval. Pallgaffel, hydraulhammare och grip  finns som tillval. Maskinstyrning 2D finns som tillval på några av de större modellerna.

Hjulgrävmaskiner 10-20 ton

Att kunna utföra entreprenadjobb och samtidigt få en oöverträffad mobilitet är hjulgrävarens styrka. Vi har hjulgrävare i storleken 6-18 ton. Alla utrustade med proppstyrd rototilt, självklart ingår tre skopor (Schakt-, planer-, kabel-skopa). Fler skopor finns som tillval, Centralsmörjning är standard. De är alla utrustade med drag och tipphydraulik så du kan dra din dumperkärra efter den. Maskinstyrning med GPS (3D) är ett populärt tillval på dessa maskiner.

Att kunna utföra entreprenadjobb och samtidigt få en oöverträffad mobilitet är hjulgrävarens styrka. Vi har hjulgrävare i storleken 6-18 ton. Alla utrustade med proppstyrd rototilt, självklart ingår tre skopor (Schakt-, planer-, kabel-skopa). Fler skopor finns som tillval, Centralsmörjning är standard.

Vi har lastmaskiner från 1 ton upp till 30 ton. Det betyder att oavsett om du ska flytta material inne på ett bygge eller i en industri eller lasta ut stora mängder material från ett krossverk så har Arema Heavy Rental maskiner anpassade just för dig. Alla har tredje funktion och de flesta har även fjärde funktion för ytterligare redskap. Skopa och gaffelställ ingår. (endast skopa över 20 tons maskin). Centralsmörjning är standard hos de större maskinerna. Populära tillval är kranarm.

Vi har maskiner från 1,5 ton upp till 30 ton. Det betyder att oavsett om du ska flytta material inne på ett bygge eller i en industri eller lasta ut stora mängder material från ett krossverk så har Arema Heavy Rental maskiner anpassade just för dig. Alla har tredje funktion och de flesta har även fjärde funktion för ytterligare redskap. Skopa och gaffelställ ingår. (endast skopa över 20 tons maskin). Centralsmörjning är standard hos de större maskinerna. Våg finns i flera modeller. Populära tillval är kranarm, återfyllnadsskopa, sopskopa

Vi har vältar från 2,5-26 ton som kan användas till allt från kompaktering av mindre parkeringsplatser till tyngre jobb som vägbyggen. AC är standard. Två-valsvältarna är framförallt användbara vid asfaltläggning med fungerar även på mindre markkompakteringsjobb. En-vals jordpackningsvältar är för att stabilisera och kompaktera schaktade markytor ner till två meter djup. Linjelaster från 12-80kg/cm2. Dokumenteringssytem med GPS kan fås som tillval

Vi har även vibroplattor från 80 kg till 500 kg. Passar bra för mindre kompakteringsjobb. 500 kg vibroplattorna är dessutom utrustade med kompakteringsmätare.

För transporter av lösa massor kan vi erbjuda dumprar med kapacitet från 1- 12 ton. Både hjul och bandgående. Vi längre hyror kan vi även erbjuda hjuldumprar upp till 30 tons kapacitet. Hjulgående har ofta transporthastighet upp till 50 km/h.

Utnyttja materialet du har på plats för bästa lönsamhet. Med ett mobilt sorteringsverk kan du sortera upp dina schaktmassor till användbart material som du kan återanvända på plats eller sälja. Vi har sorteringsverk med en optimal kapacitet från 150 -450 ton per timme. Vi hjälper dig med val av siktmedia och etablerar upp verket på din arbetsplats.

Ingen maskintyp är mer effektiv när det gäller att flytta schaktmassor över en stor yta. Vare sig om du behöver en mottagningsmaskin på en jordtipp eller behöver frilägga tomtarealer så har vi maskinen för dig. Våra maskiner har dessutom full GPS utrustning så du kan få rätt höjd på centimeternivå.

Ingen maskin blir bättre än dess redskap. Vi kan erbjuda ett brett program av hammare, sorteringsgripar, betongpulveriserare, kombisaxar sopskopor och asfaltsfräsar. Vi har utrustning för maskiner i alla storlekar.
Saknar du en skopa till din maskin? Vi hyr även ut lösa skopor i alla storlekar.
Om redskapen ska nyttjas på er egen maskin tillkommer kostnaden för ev. anpassning av nya slangar och kopplingar samt eventuell flödesmätning/justering av maskinen. Låter det krångligt så ingår alltid anpassningskostnaden om du samtidigt hyr maskinen från oss. Ring oss så får du veta mer.

Vi har även en mängd annan utrustning såsom dumperkärror, dieseltankar, stenlyftar, adapters till fästen mm. Vi har ett stort nätverk av leverantörer så att vi kan tillhandahålla allt du behöver för din verksamhet. Oavsett om du behöver körplåtar, stockmattor, betongsågar, staket, avstängningar, manskapsvagnar med mera. Du behöver inte ringa runt till massa företag. Låt oss göra det åt dig.

  • Våra maskiner kan hyras på kort eller lång tid till konkurrenskraftiga priser.
  • Vi erbjuder förmånliga transporter över hela Sverige.
  • Stort utbud av redskap för just dina behov.
  • Egen serviceorganisation säkerställer hög driftsäkerhet.
  • Modern och svenskanpassad maskinpark som uppfyller senaste miljökrav.
Vill du bli kund hos oss? Ansök här!

Denna maskin passar fint vid små till mellanstora entreprenader, grundarbeten mm. En väldigt populär storlek med mycket fina prestanda till ett kompakt format. Maskinerna är alltid utrustade med AC, dieselvärmare och proppstyrd rototilt och självklart ingår tre skopor. Fler redskap, tex hammare och gripar med mera finns som tillval.

  • Våra maskiner kan hyras på kort eller lång tid till konkurrenskraftiga priser.
  • Vi erbjuder förmånliga transporter över hela Sverige.
  • Stort utbud av redskap för just dina behov.
  • Egen serviceorganisation säkerställer hög driftsäkerhet.
  • Modern och svenskanpassad maskinpark som uppfyller senaste miljökrav.

Tillbehör som passar denna maskin