Söker du nya utmaningar? Vi söker nu utesäljare i Skåne.

Nu söker vi en hungrig och engagerad utesäljare till vårt kontor i Helsingborg. Vill du tillhöra ett bolag med stark marknadsposition och lång samlad erfarenhet utav entreprenadmaskinbranschen? Arema Heavy Rental Syd AB erbjuder en trygg anställning i ett bolag med bra tillväxt.

Vill du också tillhöra ett bolag med stark marknadsposition och lång samlad erfarenhet utav entreprenadmaskinbranschen? Arema Heavy Rental erbjuder en trygg anställning i ett bolag med bra tillväxt. Den så kallade Arema andan är viktig för oss alla (trivsel, flexibilitet, ansvar, mandat, varierande arbetsuppgifter, stora och små affärer, kunden i centrum, en för alla. Du kommer att utgå från vårt kontor i Helsingborg men kommer att resa inom hela Skåneregionen. Ditt jobb blir att bearbeta företag inom våra olika kundsegment, såsom bygg, anläggning, industri, återvinning med flera, inom regionen. Ditt mål blir att skapa långsiktiga relationer till både nya och gamla uthyrningskunder genom erbjuda förstklassig vägledning och bästa möjliga service utifrån kundens behov och finns tillgänglig för dem under hela uthyrningsprocessen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på vår depå, via telefon och framförallt genom kundbesök på arbetsplatserna.

Läs mer på https://www.arema.se/lediga-tjanster

Om oss

Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen i Sverige när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi knappt 40 anställda med en omsättning på 143 miljoner kronor. Vi har mycket tydliga tillväxtplaner.

Söker du nya utmaningar? Vi söker nu utesäljare i Skåne.
Söker du nya utmaningar? Vi söker nu utesäljare i Skåne.Söker du nya utmaningar? Vi söker nu utesäljare i Skåne.

Fler artiklar