Säljare med erfarenhet utav bygg & anläggning- och entreprenadmaskiner

Vill du tillhöra ett bolag med stark marknadsposition och lång samlad erfarenhet utav entreprenadmaskinbranschen? Arema Heavy Rental erbjuder en trygg anställning i ett bolag med bra tillväxt. Den så kallade Arema andan är viktig för oss alla (trivsel, flexibilitet, ansvar, mandat, varierande arbetsuppgifter, stora och små affärer, kunden i centrum, en för alla. Du kommer att utgå från vårt kontor i Helsingborg men kommer att resa inom hela Skåneregionen.

Ditt jobb blir att bearbeta företag inom våra olika kundsegment, såsom bygg, anläggning, industri, återvinning med flera, inom regionen. Ditt mål blir att skapa långsiktiga relationer till både nya och gamla uthyrningskunder genom erbjuda förstklassig vägledning och bästa möjliga service utifrån kundens behov och finns tillgänglig för dem under hela uthyrningsprocessen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på vår depå, via telefon och framförallt genom kundbesök på arbetsplatserna.

Vi tror att du minst har gymnasieutbildning, meriterande med bygg & anläggning, teknisk eller fordonslinje. För att förstå kundens behov och tekniskt frågor söker vi dig med erfarenhet utav bygg och anläggningsmaskiner/entreprenadmaskiner. Du har en bred branschkunskap samt ett genuint intresse för att ge konsultativa råd till kunden. Vi ser dig som en viktig resurs när det gäller att lösa våra kunder maskinbehov och det därför är det viktigt att du är driven och lösningsorienterad.

Som person är du ödmjuk, prestigelös och anpassningsbar till olika miljöer och situationer. Att kunna arbeta i team ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du är van att ta beslut och agera självständigt i dina processer. Du är ordningsam och har goda administrativa vanor. Grundläggande kunskaper om företagsekonomi och affärsmannaskap är också egenskaper som du behärskar.

Erfarenhet med att arbeta i digitala plattformar ser vi som en viktig kompetens samt att du har goda kunskaper om MS Office program. Du behärskar svenska flytande och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Då vi mer och mer jobbar mot en internationell kundgrupp är det viktigt att du har goda engelska kunskaper. Om du även har tyska språkkunskaper ser vi det som en klar fördel.

Vi ser det som meriterande om du tillhör eller tidigare har tillhört föreningslivet, idrottsrörelsen eller kulturella engagemang varifrån du har lärt dig innebörden av bland annat ansvar, samarbetsförmåga, målfokusering och tävlingsinstinkt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan och bifoga personligt brev med CV. Gör det redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten kan ställas till Christian Ohlsson  042-610 60 71 eller till Dennis Jönsson 070-390 04 75.

Övrigt: Körkort lägst B-behörighet är ett krav. BE, C,CE är meriterande   Tjänsten är heltid och tillsvidare.

 Säljare med erfarenhet utav bygg & anläggning- och entreprenadmaskiner
Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är det främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en liten men drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi ca 30 anställda med en omsättning på 120 miljoner. Vi har mycket tydliga tillväxtplaner.

Ansök idag

Uploading...
fileuploaded.jpg
Uppladdning misslyckades. Max filstorlek är 5 MB.
Din ansökan är skickad. Vi hör av oss till dig!
Uups! Nu var det något som blev fel. Prova att skicka igen.