Lastbilschaufför för maskintransporter sökes till Arema Heavy Rental Syd AB

Arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss ska du lasta och lossa våra maskiner och därefter köra ut dem till och från våra kunder runt om i Skåne. Maskintyperna som vi har är grävmaskiner, hjullastare, dumprar, vältar, vibroplattor och mycket annat. Du kommer jobba i våra depåer i Helsingborg och Billeberga

Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har minst 1–2 års erfarenhet av arbete av maskintransporter. Du gillar även ordning och reda och du uttrycker dig tydligt på svenska i tal och skrift och har inga problem med att leverera utsatta mål och hålla tider. Vi söker dig som är serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och du har ett gott öga för kvalité.  Krav på körkort lägst klass CE samt YKB. Truckkort och/eller maskinförarbevis är meriterande.

Ansökan

Ansökan sker genom att du skickar ditt CV märkt ”Chaufför” till:

Arema Heavy Rental Syd AB
Fabriksvägen 5
268 73 Billeberga
alternativt med e-post till: nyttjobb@arema.se

Placeringsort
Fabriksvägen 5, Billeberga och Bunkegårdsgatan 4 Helsingborg

Arbetstider
Mån-fre 7:00–16:00

Kontaktperson

Christian Ohlsson, Depåansvarig Helsingborg, 070-939 97 80, e-post: christian.ohlsson@arema.se


Lastbilschaufför för maskintransporter sökes till Arema Heavy Rental Syd AB
Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi finns på fem orter i Sverige. Billeberga, Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Rosersberg. Vi har idag ca 275 maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi ett 30-tal anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Arbetsplatsen ligger belägen i nya fina lokaler i Billeberga och Helsingborg. Där finns kontor och verkstad.

Ansök idag

Uploading...
fileuploaded.jpg
Uppladdning misslyckades. Max filstorlek är 5 MB.
Din ansökan är skickad. Vi hör av oss till dig!
Uups! Nu var det något som blev fel. Prova att skicka igen.