Söker du nya utmaningar? Vi söker en arbetsledare till vår verkstad i Rosersberg

Vill du tillhöra ett bolag med stark marknadsposition och lång samlad erfarenhet av entreprenadmaskinbranschen? Arema Heavy Rental erbjuder en trygg anställning i ett bolag med bra tillväxt.

Vill du tillhöra ett bolag med stark marknadsposition och lång samlad erfarenhet av entreprenadmaskinbranschen? Arema Heavy Rental erbjuder en trygg anställning i ett bolag med bra tillväxt. Den så kallade ”Arema-andan” är viktig för oss alla (trivsel, flexibilitet, ansvar, mandat, varierande arbetsuppgifter, stora och små affärer, kunden i centrum, en för alla).
Du kommer att vara placerad på vår depå i Rosersberg.

Arbetsuppgifter
Dina dagar kommer fyllas med uppgifter av stor variation, varav den viktigaste blir att aktivt leda och fördela det dagliga arbetet vår verkstad utför.
Reparationer, service och underhåll av maskiner är också i hög grad en förekommande arbetsuppgift.

Ditt mål blir att skapa förutsättningar för ett effektivt arbetssätt på verkstaden. Detta för att vi, till våra uthyrningskunder, skall kunna erbjuda bästa möjliga service.

Vi lever på att våra maskiner är välfungerande och i bra skick när de lämnar vår verkstad. Vi ser därför att det är av stor vikt att du kan vara ett föredöme i noggrannhet, punktlighet samt bidra med ett stort engagemang, kunskap och lagledning.

Viss administration samt arbete i våra hyressystem föreligger. Vi ser därför att du har god datorvana samt kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.
Vi ser dig som en viktig resurs när det gäller att snabbt lösa problem med våra maskiner. Att vara driven, strukturerad och lösningsorienterad är A och O.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du har stor erfarenhet (minst 3 år) som mekaniker/tekniker på entreprenadmaskiner, alternativt maskiner/fordon med liknande utrustning.
Tidigare dokumenterade erfarenheter från hydraulik, fordonsel, transmissionssystem, dieselmotorer, schemaläsning (el och hydraulik), samt felsökning är meriterande.

Som person är du ödmjuk, prestigelös och anpassningsbar till olika miljöer och situationer. Att kunna arbeta i team ser vi som en självklarhet. Vi ser även att du sedan tidigare är van att ta beslut och agera självständigt i satta processer. Du är ordningsam och inspirerande för din omgivning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst!
Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan och bifoga personligt brev med CV. Gör det redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Frågor om tjänsten kan ställas till Hubbe Wållgren 0739-82 19 01 alt.
hubbe.wallgren@arema.se

Om oss

Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen i Sverige när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi knappt 40 anställda med en omsättning på 143 miljoner kronor. Vi har mycket tydliga tillväxtplaner.

Söker du nya utmaningar? Vi söker en arbetsledare till vår verkstad i Rosersberg
Söker du nya utmaningar? Vi söker en arbetsledare till vår verkstad i RosersbergSöker du nya utmaningar? Vi söker en arbetsledare till vår verkstad i Rosersberg

Fler artiklar