Arema Heavy Rental tilldelas Stort Uppdrag i Norrland: Leverans av Maskiner och Redskap för Infrastrukturprojekt

Arema Heavy Rental har säkrat ett betydande uppdrag för att förse ett krävande infrastrukturprojekt i Norrland med maskiner och redskap. Trots avståndet belönades Arema för bra service och driftsäkra maskiner.

Arema, en ledande aktör inom maskinuthyrningsbranschen, har vunnit en upphandling för att tillhandahålla en omfattande maskinflotta, redskap och tillbehör till ett pågående infrastrukturprojekt. Henrik Månsson, uthyrare på Arema, kommer att leda projektet som omfattar runt 10 stycken 22-25 tons grävmaskiner och 13-15 tons hjullastare samt ett brett sortiment av redskap och tillbehör.

Projektets utmaningar sträcker sig utöver behovet av specialanpassade tunga maskiner utan även det betydande avståndet till närmsta civilisation. Trots detta har Arema vunnit förtroendet från tidigare projekt med kunden, som återigen valt Arema för deras kvalitativa service, snabba respons och driftsäkra maskiner.

"Arema är duktiga på att hitta lösningar som passar kundens behov bäst. Vår tidigare erfarenhet av deras service och bra maskiner har varit avgörande för att välja dem för detta projekt", säger en representant från den tidigare kunden.

Henrik Månsson menar på att det är stödet från Aremas verkstad, där kompetens och engagemang möjliggör driftsäkra maskiner för att möta projektets tidsplan och krav på kvalitet.

Arema ser fram emot att vara en nyckelaktör i detta spännande infrastrukturprojekt och fortsätta leverera högkvalitativa maskiner och service som möter och överträffar kundens förväntningar.

Följ oss på våra sociala medier:

Facebook-Arema Heavy Rental

Instagram-Arema Heavy Rental

Linkedin-Arema Heavy Rental

Om oss

Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen i Sverige när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi knappt 40 anställda med en omsättning på 143 miljoner kronor. Vi har mycket tydliga tillväxtplaner.

Arema Heavy Rental tilldelas Stort Uppdrag i Norrland: Leverans av Maskiner och Redskap för Infrastrukturprojekt
Arema Heavy Rental tilldelas Stort Uppdrag i Norrland: Leverans av Maskiner och Redskap för InfrastrukturprojektArema Heavy Rental tilldelas Stort Uppdrag i Norrland: Leverans av Maskiner och Redskap för Infrastrukturprojekt

Fler artiklar