Arema Heavy Rental Rustar Upp inför Vintern, Snöplog och Saltspridare Monteras på Hjullastare

Arema Heavy Rental har satt igång med förberedelserna för den kommande vintern genom att montera snöplogar och saltspridare på sina hjullastare. Denna investering kommer att säkerställa smidiga vintertjänster och tryggare vägförhållanden för både företag och samhället.

Det är ett klokt beslut att hyra din vinterutrustning hos Arema Heavy Rental! Genom att hyra och sedan returnera utrustningen efter säsongens slut får du flera fördelar som kan hjälpa både ditt företag och din plånbok.

  1. Ingen Kapitalbindning: Att köpa vinterutrustning kan vara en betungande investering med höga initiala kostnader. Genom att hyra slipper du binda upp kapital som kan användas för andra affärsändamål, till exempel expansion eller investeringar i kärnverksamheten.
  2. Ny Utrustning: Arema Heavy Rental ser till att deras uthyrda utrustning är i bra skick och uppdaterad. Det betyder att du alltid har tillgång till de senaste och mest effektiva verktygen för att hantera vintervädret.
  3. Miljömedvetenhet: Genom att hyra utrustning och återlämna den efter användning sparar du inte bara pengar utan du minskar även ditt ekologiska fotavtryck. Du minskar mängden överflödig utrustning och avfall och bidrar till en mer hållbar verksamhet.
  4. Rätt maskin och redskap: Att använda en maskin med redskap som är rätt anpassad till det specifika jobbet gör arbetet snabbare och mer effektivt. Det minimerar onödig ansträngning och tidsåtgång.

Kontakta depån närmst dig för mer information!

För att hålla er mer uppdaterade så oss på våra sociala medier:

Facebook-Arema Heavy Rental

Instagram-Arema Heavy Rental

Om oss

Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen i Sverige när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi knappt 40 anställda med en omsättning på 143 miljoner kronor. Vi har mycket tydliga tillväxtplaner.

Arema Heavy Rental Rustar Upp inför Vintern, Snöplog och Saltspridare Monteras på Hjullastare
Arema Heavy Rental Rustar Upp inför Vintern, Snöplog och Saltspridare Monteras på HjullastareArema Heavy Rental Rustar Upp inför Vintern, Snöplog och Saltspridare Monteras på Hjullastare

Fler artiklar