Arema Heavy Rental lägger i nästa växel

Under hösten 2022 öppnar Arema Heavy Rental nya depåer i Göteborg och Växjö!

Arema Heavy Rental är Sveriges främsta uthyrare av tunga entreprenadmaskiner har en klar strategisk plan att växa ännu mer i Sverige och komma närmare vår kunder. Därför öppnar vi under hösten nya depåer på två viktiga orter, i Göteborg och Växjö


 - Detta gör att vi kan erbjuda en mycket högre tillgänglighet och servicegrad för våra kunder södra och västra Sverige. Dessa faktorer är synnerligen viktiga, och där kommer vi med dessa nyetableringar bli en ännu bättre partner för våra kunder, meddelar en stolt VD Björn Janström.


 - Fastigheter är upphandlade och klara och rekryteringen är påbörjad. Mer information  om nyetableringen i Göteborg och Växjö kommer ut löpande ut i media under hösten, tillägger Björn vidare.

Vill du bli en del av Team Arema?

Till vår nya uthyrningsdepå i Göteborg så söker vi nu följande tjänster:

  • Uthyrare
  • Säljare
  • Mekaniker

Har du erfarenheter och kompetenser inom följande områden. Skicka in en spontanansökan till: nyttjobb@arema.se

Läs mer om tjänsterna på https://www.arema.se/om-arema/jobba-hos-oss

Om Arema

Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de ledande uthyrningsbolagen i Sverige när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Arema Heavy Rental har tre affärsområden: uthyrning, service och försäljning av begagnade maskiner och redskap. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Idag är vi 30-tal anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Vi har i region öst en maskindepå i Rosersberg och i region syd har vi 4 st maskindepåer i Billeberga, Helsingborg, Kristianstad och Malmö. Snart öppnar vi även depåer i Göteborg och Växjö. På alla ställen finns kontor och väl anpassade verkstäder.

Arema Heavy Rental lägger i nästa växel
Arema Heavy Rental lägger i nästa växelArema Heavy Rental lägger i nästa växel

Fler artiklar