Nu söker vi flera maskinmekaniker till våra depåer i Göteborg och Billeberga

Arbetsuppgifter
Som mekaniker hos oss kommer du att utföra service, reparationer på våra maskiner.  Maskintyperna som vi har är grävmaskiner, hjullastare, dumprar, teleskoplastare, vältar och mycket annat. I vår slangverkstad kommer du även vid behov tillverka hydraulslang. Svetsarbeten förekommer också så det är en fördel om du är svetskunnig. Du jobbar mestadels i vår verkstad men även ute i fält. Dina arbetsuppgifter rapporterar du dagligen in via PC eller via mobilapp.

Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har minst 1–2 års erfarenhet av arbete med entreprenadmaskiner. Du har förmodligen gått en fordonsteknisk utbildning tidigare och gillar att skruva med maskiner eller andra fordon. Du gillar även ordning och reda och du uttrycker dig tydligt på svenska i tal och skrift och har inga problem med att leverera utsatta mål och hålla tider. Vi söker dig som är serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och du har ett gott öga för kvalité. Förutom grundläggande kunskaper inom maskinteknik är det till fördel om du även har kunskaper inom fordonsel och svets och smide. Krav på körkort lägst klass B. BE kort, truckkort och maskinförarbevis är meriterande. 

Arema Heavy Rental Syd AB
Fabriksvägen 5
268 73 Billeberga
alternativt med e-post till: nyttjobb@arema.se

Placeringsorter
Gamlestadsvägen 40, Göteborg

Fabriksvägen 5, Billeberga

Arbetstider
Mån-fre 7:00–16:00

Kontaktperson

Dennis Jönsson, Regionschef, 070-390 04 75, e-post: dennis.jonsson@arema.se

 Nu söker vi flera maskinmekaniker till våra depåer i Göteborg och Billeberga
Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi finns på fem orter i Sverige. Billeberga, Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Rosersberg. Vi har idag ca 275 maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi ett 30-tal anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Arbetsplatsen ligger belägen i nya fina lokaler i Billeberga. Där finns kontor och verkstad samt slangverkstad.

Ansök idag

Uploading...
fileuploaded.jpg
Uppladdning misslyckades. Max filstorlek är 5 MB.
Din ansökan är skickad. Vi hör av oss till dig!
Uups! Nu var det något som blev fel. Prova att skicka igen.