Erfaren servicetekniker till Arema Heavy Rental i Billeberga.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att utföra service och reparationer på entreprenadmaskiner av olika fabrikat. Det innebär arbeten inom områdena:hydraulik, motor, transmission, elektronik och data, svets och smide. Maskinerna som vi servar och reparerar är bland annat grävmaskiner från 1–40 ton, hjullastare från 2-30 ton, dumprar, sorteringsverk mm. Uppdragen sker både ute i fält i vår nya verkstad. Du har för fältjobben en för ändamålet anpassad servicebil. Uppdragen sker dels på våra egna uthyrningsmaskiner men det är även en stor andel externa uppdrag.

Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har stor erfarenhet (minst 5 år) som mekaniker/tekniker på entreprenadmaskiner. Att du trivs med daglig kundkontakt är viktigt då du är vårt ansikte utåt. Som sökande har du god erfarenhet av datorstödda verkstäder och gillar ordning och reda och att hålla tider. Du uttrycker dig tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska och har inga problem med att leverera på utsatta mål. Vi söker dig som är serviceminded och har en god innovativ förmåga.Du har ett genuint intresse för människor och ser det som ett självklart mål att alltid ge förstklassig kvalité på dina uppdrag. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom alla följande områden: Hydraulik, fordonsel, transmissionssystem, dieselmotorer, användning av fordonsdiagnostikutrustning, schemaläsning (el och hydraulik) samt felsökning. Det är till fördel om du även har kunskaper inom svets och smide. Krav på körkort lägst klass B. BE/CE kort och maskinförarbevis är meriterande.


Arema Heavy Rental Syd AB                          
Fabriksvägen 5
268 73 Billeberga
alternativt med e-post till: nyttjobb@arema.se

eller så fyller du i formuläret direkt här på hemsidan

Placeringsort
Fabriksvägen 5, Billeberga

Arbetstider
Mån-fre 7:00–16:00

Kontaktperson

Dennis Jönsson, Depåchef, tel: 070-390 04 75, e-post: dennis.jonsson@arema.se

Erfaren servicetekniker till Arema Heavy Rental i Billeberga.
Arema Heavy Rental är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi finns på fem orter i Sverige. Billeberga, Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Rosersberg. Vi har idag ca 275 maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi ett 30-tal anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Arbetsplatsen ligger belägen i nya fina lokaler i Billeberga. Där finns kontor och verkstad samt slangverkstad.

Ansök idag

Uploading...
fileuploaded.jpg
Uppladdning misslyckades. Max filstorlek är 5 MB.
Din ansökan är skickad. Vi hör av oss till dig!
Uups! Nu var det något som blev fel. Prova att skicka igen.